Seminaari ja syyskokous lauantaina 16.11.2019
1.11.2019
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1605988/F3rq6GwAIU4OL3pvaJdN0VkArD/Pro_Pakuri_Finland_ry_Seminaarista_16-11-2019_375x.jpeg)
Seminaarimme 16.11.2019 onnistui hyvin upeissa Metsä Groupin tiloissa
Pakuri ja muut metsän viljelytuotteet: laadukkaiden raaka-aineiden ja jatkojalostuksella lisäarvo Suomeen
Seminaarin ohjelma:
- Metsä Groupin terveiset - Juha Jumppanen
- Erikoissienten vaikutuksista tulehduksiin ja kolesterolitasoihin - Pertti Marnila, LUKE
- Pakurikäävän bioaktiiviset yhdisteet - Miika Niemelä, Turun ylipisto/Biolääketieteen laitos
- Pakuri ja Tikkatee nimisuojahanke - Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto/Ruralia
- Pakurin markkinoista - alustukseksi paneeliin - Hannu Piispanen, Pro Pakuri ry
- Paneelikeskustelu pakuriviljelyn tuottavuudesta - Antti Jääskeläinen, Keskustelussa: Henri Lokki, Suomen Agrometsä Oy, ja Janne Mankki, Suomen Pakuri Oy
Seminaariesitykset Julkaisuja-sivulla
Paikka: Metsä Groupin tilat, Revontulenpuisto 2C, Espoo.
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1605988/ZtY6H13Ax10qj0hqmduA0Vk9_5/MMM_logo_vaaka_2r_FIN_RGB-c41zM7h2_211x.jpeg)
Seminaari "Pakuri ja muut metsän viljelytuotteet: laadukkaiden raaka-aineiden ja jatkojalostuksella lisäarvo Suomeen" kuuluu ERIKOISSIENTEN TUOTANNON JA ARVOKETJUN KEHITTÄMINEN -hankkeeseen, jota rahoittaa Maa- ja metsätalousministeriö.