Metsäkulttuuripäivät 17.–19.6.2022 Lustossa

18.6.2022

Olimme mukana Metsäkulttuuripäivillä ja oli ilo havaita, että pakurin viljely kiinnostaa metsänomistajia metsätalouden sivutulona. Viljelymenetelmä oli uusi asia hämmästyttävän monelle vieraalle ja tästä olikin kiva kertoa - palaute oli innostavaa. 

Lauantai oli 2. tapahtumapäivä ja aurinkoinen päivä houkutteli paikalle viljelystä kiinnostuneita ajoittain ruuhkaksi asti.

Monia kiinnosti, löytyykö pakurin ostajia ja ilmentää, että arvoketju ei ole vielä kunnossa, etenkin pienten erien kohdalla. Sekin tulee varmasti kuntoon, kun viljely yleistyy ja sen myötä luonnollisesti jatkojalostukin kaikkine välivaiheineen, aina lopputuotteeksi asti, alkaa kehittyä ja toivottavasti arvokejusta mahdollisimman iso osa jäisi Suomeen.

Julkistimme myös varmasti kaikkia luonnosssa vuodenajasta riippumatta kiinnostavan kilpailun: "Suomen suurin pakuri!" Monella oli jo tiedossakin jonkinlainen ehdokas, mikä lupaa vilkasta osallistumista. Tulemme tiedottamaan kilpailun etenemisestä kanavillamme verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Sekä myös luonnollisesti jäsentiedotteilla ja uutiskirjeillä. Voit tliittyä tästä uutiskirjeidemme tilaajaksi , jolloin pysyt yhdistyksemme toiminnassa ja alan kehityksessä helposti ajan tasalla.

Kilpailu ajalla 17.6.2022 - 31.3.2023 Suomen suurin pakuri
Suomen suurin pakuri kilpailu

Yhdistyksen vakuuttavan ja tehokkaan toiminnan tae on aktiivinen ja osallistuva jäsenkunta. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakumuksen tästä. Loppuvuoden jäsenyys tarjouksena 25€. Jäsenyys kannattaa aina, koska se takaa parhaan mahdollisen tuoton investoinnillesi metsätalouteen - joukossa on voima!

Arvoimme kolme 25 ympin aloituspakkausta jokaisena messupäivänä.

VOITTAJAT: 

17.6. Seppo M, Sirkku L, Eeso J

18.6. Erkki L, Pirkko L, Heidi L

19.6. Tuula K, Sirkku R, Arto V

Onnittelut voittajille! 

Kiitokset kaikille mielenkiinnosta ja tavataan taas, vaikkapa Pro Agria messuilla Mikkelissä!

Kiitokset myös tilaisuuden järjestelyistä Suomen Metsämuseo Lusto⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠lle!

Pro Pakuri Finland ry Metku messuilla Lustossa
1. päivä, sadetta mutta silti kiinnostuneita riitti.
Tiedon välittyminen on tärkeää molempiin suuntiin.